::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaşlı ve engelli bireylerin ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve yürüteçleri temin ederek teslim ediyor
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE
Haber Giriş:
30 Ocak 2020 Perşembe 10:52

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  yaşlı ve engelli bireylerin ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve yürüteçleri temin ederek teslim ediyor.

 

ekipler ovadaki en büyük mahalleler arasında yer alan Yenice ve çevresinde bulunan diğer mahallelerde yaşayan birçok vatandaşın ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve yürüteçleri temin ederek teslim ediyor.

 

Tepeçaylak mahallesinde yaşayan ve geçirdiği kaza neticesinde kolunda kırık olan ve yürümekte zorlanan 70 yaşındaki Nihal Yahya’a tekerlekli sandalya  ile  Yenice’de yaşayan ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yürümekte ve ihtiyaçlarını tek başına karşılamakta zorlanan 65 yaşındaki Fatma Alıcı’ya da Büyükşehir ekipleri tarafından yürüteç verildi.

 

Fatma Alıcı, “Yürütece ihtiyacımız olduğunu Büyükşehir yetkililerine ilettim. Kısa sürede bu talebim karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer’e, Koordinasyon Sorumlusu sayın Ali Boltaç’a ve Büyükşehir personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google