::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TAKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Başkan Vahap Seçer'in önemsediği ve sürekli hale getirilen ziyaretler kapsamında Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Mezarlık İşleri Birimi Sorumlusu Yusuf Nevruz ve Büyükşehir hocaları, Tarsus'ta bulunan Şehit ailelerine ziyaret gerçekleştiriyorlar.
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TAKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Haber Giriş:
16 Mayıs 2020 Cumartesi 18:26

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’TAKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatan savunması için canlarını veren Tarsuslu Şehitlerin ailelerini ziyaret ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in oldukça önemsediği ve sürekli hale getirilen ziyaretler kapsamında Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Mezarlık İşleri Birimi Sorumlusu Yusuf Nevruz ve Büyükşehir hocaları, Tarsus’ta bulunan Şehit ailelerine ziyaret gerçekleştiriyorlar.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar ve İlçe Sekreteri Hüseyin Ak’ın da katılım gösterdiği ziyaretler kapsamında Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Gür’ün Sağlıklı Mahallesinde yaşayan ailesi, Şehit Uzm. Onbaşı Sabri Acem’in Yeni Ömerli Mahallesinde yaşayan ailesi, Şehit Üsteğmen Ozan Olgu Köreke’nin yine Yeni Ömerli Mahallesinde yaşayan ailesi ve Şehit Astsubay Sinan Köse’nin Taşobası Mahallesinde yaşayan ailesine ziyaretlerde bulunuldu.

Başkan Vahap Seçer’in oldukça önemsediği ve sürekli olarak yapılan ziyaretlerde Şehit ailelerinin acıları paylaşılarak, dualar okunuyor.Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Öylesine kadim topraklarda yaşıyoruz ki, bu vatanı savunmak hepimizin boynunun borcu. Şehitlik, yüce bir mertebe. Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Boltaç, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “Başkanımız sayın Vahap Seçer’in sizlere selamlarını getirdik. Büyükşehir olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google