::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS'TA BAĞLI MAHALLELERİN MEZARLIKLARINI TEMİZLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merhume ve merhumların ebedi istirahatgahları olan mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS'TA BAĞLI MAHALLELERİN MEZARLIKLARINI TEMİZLİYOR
Haber Giriş:
22 Kasım 2019 Cuma 10:05

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merhume ve merhumların ebedi istirahatgahları olan mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha önceleri sadece dini bayramlarda temizlik yapılan mezarlıklarda program dahilinde sürekli olarak temizlik yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri’ne bağlı ekipler, kentin ova bölgesinde bulunan Özel Bahşiş Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesinin Çataltepe ve Yeşilkuyu bölümlerindeki mezarlıkları ve Aliağa 1. ve 2. kısımdaki mezarlık alanlarını kapsamlı şekilde temizledi.

Tarsus kent merkezinde yer alan Şehir Mezarlığı ile Güney Mezarlığı’nda kapsamlı bakım gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, geçtiğimiz günlerde de Tarsus’un en büyük ikinci mezarlığı konumunda olan Eshab-ı Kehf Mezarlığı’nda günlerce süren detaylı temizlik çalışması gerçekleştirmişlerdi.

Muhtarlarla devamlı diyalog halinde olarak mezarlık temizliği çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, program dahilinde ova’da ve kırsalda bulunan diğer bağlı mahallelerde de sürekli olarak mezarlık temizlik ve bakım çalışması yürütecekler.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google