::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR, HAZIRLADIĞI HEDİYELER VE ÇİÇEKLERLE HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı
BÜYÜKŞEHİR, HAZIRLADIĞI HEDİYELER VE ÇİÇEKLERLE HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Haber Giriş:
13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:25

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatlarına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ve ilgili personel, Kriz Merkezi önünde Büyükşehir bünyesinde çalışan hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da kutlamaya şarkılarla eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent genelindeki özel hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde hizmet veren hemşireleri ziyaret etti. Ekipler, salgın tehdidine rağmen yurttaşların sağlığı için en ön saflarda mücadele veren sağlık neferlerine sağlık paketi, siperlik ve çiçekten oluşan hediyeler sundu.

Büyükşehir, pandemi sürecinde canla başla çalışan hemşirelerin gününü kutladı

Koronavirüs salgını sürecinde ücretsiz konaklamadan ulaşıma, yemek ikramından maske desteğine kadar birçok hizmet ile sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte yurttaşların sağlığı için doktorların yanında en ön saflarda mücadele eden hemşirelerin “Dünya Hemşireler Günü”nü kutladı.

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanları, pandemi sürecinde yurttaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için kurulan Kriz Merkezi’nde bir araya geldi. “Hemşireler Günü” için toplanan hemşirelere ve sağlık çalışanlarına Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila çiçek verdi. Hatırlanmaktan dolayı mutluluk duyan hemşirelerin neşesine Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da şarkılarla eşlik etti.

Dr. Atila: “Sağlık neferleri olan hemşirelerimize küçük bir teşekkürde bulunmak istedik”

“Hemşireler Günü” nedeniyle Büyükşehir bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, “Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın emekleri ve katkısı çok büyük. Bizler de Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık çalışanları, sağlık neferleri olan hemşirelerimize, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Vahap Seçer adına küçük bir teşekkürde bulunmak istedik. İnsan hayatına dokunan bir mesleği yapan hemşirelerimizin gününü kutluyor, onlara çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de hastaneleri ve aile sağlığı merkezilerini ziyaret ederek hemşireler için hazırladıkları hediyeleri sundu. Umutla ve özveriyle gece-gündüz hastalarıyla ilgilenen, ailesine virüs bulaştırma riskinden dolayı onlardan uzak kalan hemşireler, hatırlandıkları için mutlu oldu.

Hemşirelerden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Özel bir hastanede başhemşire olan ve mesleğini 13 yıldır sevgiyle yapan Yasemin Kılınç, “Pandemi sürecinde çok zor şartlarda çalışıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli özeni gösteriyor. Bizleri unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İki senedir aynı hastanede görev yaptığını belirten hemşire İbrahim Gedik, “Bu süreçte işlerimiz daha da yoğunlaştı. Hijyenimize dikkat ederek verimli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bizi düşündüğünüz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17