::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR'İN BUDAMA EKİBİNE TEORİK VE PRATİK EĞİTİM

Bitki türleri ve bakım şekilleri anlatıldı
BÜYÜKŞEHİR'İN BUDAMA EKİBİNE TEORİK VE PRATİK EĞİTİM
Haber Giriş:
20 Ocak 2021 Çarşamba 15:43

PARK BAHÇELER BUDAMA EKİBİNE EĞİTİM VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan budama ekibi eğitimden geçti. Teorik eğitimin ardından aktarılan bilgiler uygulamalı olarak sahada da gösterildi.Personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan budama ekibi eğitimden geçti. Kent genelinde bulunan yeşil alanların sağlıklı şekilde büyümesi ve korunması için çalışmalar yürütecekolan budama ekibine teorik ve pratik eğitim verildi.

 

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen eğitim, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Orman Mühendisi Zeliha Mecit tarafından verildi.Budama eğitiminden önce personele;etik ve kamu etiği, etik davranış ilkeleri, kamu görevlilerinden beklenen etik davranışlaranlatıldı.

Eğitimde, doğru budama teknikleri, ağaç türlerine göre budama biçimleri, budama zamanı ve kuralları ve budama sonrası yapılacak işlemler ayrıntılı bir biçimde anlatıldı. Teorik eğitimin ardından aktarılan bilgiler uygulamalı olarak sahada da gösterildi.

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verildi

Budama eğitiminin ardından gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi kapsamında iseiş ekipmanlarının güvenli kullanımı, çalışma sırasında oluşabilecek riskler ve önlemler, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları anlatıldı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29