::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükşehir Personeli, Eğitimlerle Bilinçleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin personellerine yönelik hizmet içi eğitimleri devam ediyor
Büyükşehir Personeli, Eğitimlerle Bilinçleniyor
Haber Giriş:
16 Kasım 2017 Perşembe 01:24

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin personellerine yönelik hizmet içi eğitimleri devam ediyor. 6-10 Kasım tarihleri arasında ‘OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimleri’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri eğitim aldı.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen eğitimlerde yaklaşık 600 personel katılırken, eğitimleri Mersin Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Levent Muştu ve Dr. Ali Özkurt verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası kapsamında personellere yönelik yürüttüğü eğitimlerde, ‘OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi nedir? Kazaya Ramak Kala, Kaza Risk Hesaplaması Nasıl Yapılır? Mersin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının Tehlike Sınıfları Nelerdir?’ gibi birçok konu ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen OHSAS eğitimleri ile personellerin iş motivasyonu ve verimliliği artarken, iş kazalarının neden olduğu maddi ve manevi kayıplar en aza iniyor. Acil durumlara karşı hazırlıklı olunmasını sağlayan eğitim sayesinde personeller bilinçleniyor, acil durumlarda doğru müdahale bilgisine sahip oluyor.

Çalışanlarla ilgili iş kazaları, meslek hastalıkları ve iş gücü kaybının azaltılması konusunda verim sağlayan eğitimler, risk değerlendirmesi, riskleri önleme faaliyetleri, acil durum eylem planları gibi konuların hepsini kapsıyor.  (kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google