::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağbaşı ve Çevre Köy Yolları Bozuk İddiası

Tiznik (Çağbaşı) köyü, Alifakı istikametinden itibaren Çiçekli, Baltalı, Çağbaşı, bütün çevre köylerin ara yolu olan köy yolunun bozuk olduğu belirtilerek onarılması veya yeniden yapılması istendi.
Çağbaşı ve Çevre Köy Yolları Bozuk İddiası
Haber Giriş:
07 Ağustos 2018 Salı 08:55

Tiznik (Çağbaşı)  köyü, Alifakı istikametinden itibaren Çiçekli,  Baltalı, Çağbaşı, bütün çevre köylerin ara yolu olan   köy yolunun  bozuk olduğu belirtilerek onarılması veya yeniden yapılması istendi.

Çağbaşı köyünden aynı zamanda Milli Gazete Tarsus temsilcisi olan Hüseyin Kışoğlu “Köylerimizin asfaltı bozuk, yol adeta harabe olmuş. Daha önce bu köy yollarının durumunu yetkililere ve Mersin Büyükşehir belediyesine bildirmiştik. Ben bu konuyu defalarca yetkililere bildirdim. Tek amacım köylerimizin yolunun yapılması.  Bu bölgenin yolunun yapılması için ben duyarlılığımı sürdürüyorum. Bu yol yapılana kadar bu konuyu yetkililere iletmeye devam edeceğim. Bu yolun bir an evvel yapılmasını talep ediyorum. Buradan köyümüzün ve çevre köylerinde muhtarlarına sesleniyorum. Gerekirse bu köyün yolunu bizler para toplayıp yaptıralım. Bu vatana bu millete böyle hizmet gerekir” dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google