::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, 9 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdikleri büyük yatırımları ve projeleri düzenlediği programda anlattı.
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı
Haber Giriş:
16 Nisan 2018 Pazartesi 09:15

Çamlıyayla  Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyayla  Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana hayata geçirdikleri yatırım ve projeleri “Hizmette 9. Yıl Bilgilendirme Toplantısı” sloganıyla gerçekleşen toplantıda kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Tepebağlı 29 Mart 2009 tarihinde başladığı hizmet maratonunda 9 yılı tamamlamanın gururu ile "Hizmette 9. Yıl Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirdi.

9 yılda önemli birçok yatırımı hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Tepebağlı

‘’ Önemli olan, gök kubbede hoş bir sada bırakmak. Hamdolsun Çamlıyayla olarak bu sadayı hep birlikte bırakıyoruz. Gök kubbedeki sadada bütün teşkilat mensuplarımızın, bütün muhtarlarımızın, ve hemşehrilerimizin payı var. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın desteği katkısı var. Yüz akı ile bir 9 yılı hep birlikte tamamladık. Cenabı hak nice hayırlı hizmetlerde hep birlikte olmayı bizlere nasip etsin. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Atatürk Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programa  Çamlıyayla Kaymakamı Uğur Ünsal, MHP Çamlıyayla İlçe başkanı Ali Rıza Genç, Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Emin Sakallı, Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katıldığı program Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç'in açılış konuşması ile devam eden programda 9 yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz hizmetlerinin sunumunu yaparak yapılan çalışmalardan örnekler sergiledik.

 

Program da 9. Yıl pastasını kesilerek , katılımcılar arasında yapılan çekiliş sonucunda talihlilere hediyelerini takdim edildi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google