::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlıyayla'da Evler Ateş Pahası

Çamlıyayla'da satılık ve kiralık ev fiyatlarının oldukça pahalı olması halk tarafından tepkiyle karşılanıyor.
Çamlıyayla'da Evler Ateş Pahası
Haber Giriş:
16 Haziran 2015 Salı 19:18

Yaz mevsimin başlamasıyla birlikte yaylalar halkın birinci gündem maddesi haline geldi.

Kavurucu sıcaklardan kurtulup, nefes almak isteyenler,bir yolunu bulup kendilerini bir yaylaya atmaya çalışıyorlar.Yaz aylarında Tarsus’ta kalanları  güneş yakarken,yaylaya çıkanların ceplerini de ev fiyatları yakıyor.

Özellikle Çamlıyayla’da satılık ve kiralık ev fiyatlarının  oldukça pahalı olması halk tarafından tepkiyle karşılanıyor.

‘’Çamlıyayla Paris mi oldu?’’ sorusuyla tepkilerini  dile getiren vatandaşlar,’’Diğer yayalarla kıyaslandığında Çamlıyayla neden  bu kadar pahallı?Altyapı ve su sorunu gibi birçok sorun yaşandığı halde neden her geçen gün arsa ve evler bu kadar pahalanıyor? Fiyatı kimin nasıl belirlediği belli olmadığı Çamlıyayla’da herkes evine arsasına kafasına göre fiyat  belirliyor.Astronomik rakamların bile istendiği emlak fiyatlarında çeşme ve Bodrum’da bile fiyatlar bu kadar değil. Bu nasıl iştir? Arsaların metrekare fiyatları 100 TL’den binaların metrekare fiyatları  bin 500 TL’den başlıyor. 2 odalı bir evin aylık kirası bin  TL olur mu? 160 metrekare eve 450 bin TL istenir mi? Herkes tutturabildiğine ‘’dediler.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google