::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Can, Yeni Esnaf Kefalet Ve Kredi Kooperatifinde

MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Yeni Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini ziyaret etti.
Can, Yeni Esnaf Kefalet Ve Kredi Kooperatifinde
Haber Giriş:
12 Aralık 2013 Perşembe 19:51

MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Yeni Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini ziyaret etti. Şevket Can’ı Kooperatif Başkanı Bektaş Aslan ve yönetim kurulu üyeleri büyük bir ilgi ile karşıladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bektaş Aslan, esnafın sorunlarını, sıkıntılarını ve beklentilerini Şevket Can’a iletti.

Esnafın sorunlarının çözümü noktasında belediyecilikte büyük tecrübeleri olan Şevket Can’ın elinden gelen gayret ve çabayı göstereceğine yürekten inandıklarını vurgulayan Bektaş Aslan, “Belediyecilikteki bilgi, birikim ve tecrübelerinizi biliyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Belediye başkanı seçildiğiniz takdirde Tarsus’a faydalı hizmetlerinizin olacağından şüphemiz yok. O yüzden çalışmalarınızda başta şahsınız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarınıza başarılar diliyorum.”dedi.

Tarsus esnafı ile her zaman iç içe olduğunu söyleyen Şevket Can ise, “Yeni dönemde esnafımızın kalkınması ve gelişmesi için önemli projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz takdirde Tarsus’ta esnaflarımızın kazançları daha bereketli olacak. Berdan nehri kıyısına yapacağımız peyzaj düzenlemesiyle yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolları, açılacak restoranlar, lokantalar, balıkçı barınakları, bunların yanında Eshab-ı Kehf’e yapacağımız seyir terası ve teleferik, 33 katlı otel projemiz, Kızılmurat Mahallesinde hayata geçireceğimiz, butik oteller, restoranlar, ve kafeler Tarsus’ta esnafın yüzünü güldürecek. Bunlar sadece projelerimizden bazıları. Önümüzdeki gülende projelerimizin hepsini 75. Yıl Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz geniş katılımlı bir toplantı ile kamuoyu ile paylaşacağız.”dedi.

Tarsus’taki Sivil Toplum kuruluşları ile her zaman birlikte çalışarak, birlikte hareket edeceklerini dile getiren Şevket Can, “Tarsus’u birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18