::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CEMRE SANAT MERKEZİ'NİN DÖNEM SONU GÖSTERİSİ BEĞENİLDİ

Tarsus'ta faaliyet gösteren Cemre Sanat Merkezinin düzenlediği konser büyük beğeni kazandı.
CEMRE SANAT MERKEZİ'NİN DÖNEM SONU GÖSTERİSİ BEĞENİLDİ
Haber Giriş:
28 Ocak 2019 Pazartesi 09:32

Tarsus’ta faaliyet gösteren Cemre Sanat Merkezinin düzenlediği konser büyük beğeni kazandı.

Kurs alan öğrenciler görsel ve sahne sanatları ile müzik eğitimi alan çocuklar  performanslarını sergilediler.

Tarsus Amerikan Koleji Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde minik öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri eserleri seslendirdi. Velilerinde büyük ilgi gösterdiği konsere katılan minik öğrenciler, müzik öğretmenlerinden yıl boyunca öğrendikleri eserleri seslendirme imkanı buldular.

Bale Piyano ve gitar ile yeteneklerini gösteren öğrenciler velilerinin huzurunda ilk kez konser vermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

Cemre Sanat Merkezi sahibi Cemre Yenigün Çetiner, yaptığı konuşmada “Cemre Sanat Merkezi Tarsus’ta kendi alanında önemli bir görev üstlenmiş ve bu alandaki boşluğu doldurmuştur. Tarsus Cemre Sanat Merkezimizde sanat severlerimiz dans eğitimleri, bale eğitimi, tiyatro ve drama çalışmaları, müzik kursları, resim kursu hizmeti sunmaktayız. Cemre Sanat Merkezi ; müzik eğitmenleri ile bateri, keman, piyano, bağlama dersleri, dans eğitmenleri ile çaça, salsa, zumba dersleri, tiyatro ve resim kursları ile sanatsal eğitimler vermektedir. Cemre Sanat Merkezi Milli Eğitim Bakanlığına bağlıdır aynı zamanda Cemre Sanat Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Tarsus'ta tek bale okuludur, bakanlık müfredatlarına uygun olarak ders verilmektedir.”  dedi.

Merkezde klasik bale,yetişkin bale,modern dans,salsa,Arjantin tango,salon dansları,düğün dansı,dans terapisi, yoga,zumba,plates,oryantal,Flamenko,sirkati ve çocuk dansının yanı sıra piyano, bateri,keman,klasik gitar,akustik gitar,elektro gitar,bas gitar,yan flüt,saksafon,klarnet,çello,ukulele,şan,erken müzik eğitimi,ritim atölyesi,resim ve fotoğrafçılık eğitimleri veriliyor.

Etkinliği Tarsus Mütehhaitler Birliği başkanı Ferit Çetiner,Tarsus ksaplar odası başkanı Nail Uçak ve çok sayıda veli takip etti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46