::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'DEN MESKİ ' nin “ASKIDA FATURA” KAMPANYASINA DESTEK

CHP Tarsus ilçe yöneticileri ile Tarsus Belediye Meclis üyeleri,su faturasını ödeyemeyen bin 33 ailenin su faturasını ödedi
CHP'DEN MESKİ ' nin “ASKIDA FATURA” KAMPANYASINA DESTEK
Haber Giriş:
05 Haziran 2020 Cuma 15:10

CHP  Tarsus ilçe yöneticileri ile Tarsus Belediye Meclis üyeleri, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve maddi güçlük nedeniyle su faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların faturalarının ödenmesini amaçlayan “Askıda Fatura” kampanyasına destek oldular.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Kuru, CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile yöneticileri ve Tarsus Belediye Meclis üyeleri, kampanyaya destek amacıyla topladıkları parayı MESKİ gişelerinden yatırdılar.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, koronavirüs salgınıyla birlikte paylaşma ve yardımlaşma duygularının da toplumsal olarak artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Bu süreci el birliğiyle aşacağımıza inancımız tamdır.

 

Su faturasını ödeyemeyen ailelerle, “ben öderim” diyenleri buluşturan “Askıda Fatura” kampanyasına CHP’li yöneticiler olarak destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CHP Tarsus ilçe örgütü ve parti üyeleri,  Meclis üyelerimizin , hayırseverlerin desteğiyle 1033 ailemizin faturasını ödedik. İçinde bulunduğumuz bu zorlu günlerin en kısa sürede son bulmasını diliyor, kampanyaya destek olan yöneticilerimize ve diğer hayırseverlere de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google