::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Tarsus Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile görüştü.
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN'I ZİYARET ETTİ
Haber Giriş:
27 Şubat 2021 Cumartesi 11:00

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Tarsus Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile görüştü.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak Mersin’e gelen CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Mersin milletvekilleri Av. Ali Mahir Başarır, Av. Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Mersin İl Başkanı Av. Adil Aktay, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şehrin her köşesine eşit hizmet götürmek üzere yola çıktıklarını ve gece gündüz demeden özverili çalışmalar yaparak israftan uzak, doğru, yerinde ve kalıcı hizmetler üremenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Borçlu bir belediye devralmalarına rağmen uyguladıkları tasarruf tedbirleri ve gereksiz harcamalardan kaçınarak bütçeyi eksi bütçeden artı bütçeye taşımayı başardıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan, “Önceliğimiz ve amacımız halkımızın sosyal, kültürel ve ekonomik refahına katkı sağlayacak unsurları barından hizmetlerin şehrimize tesis edilmesini sağlamaktır.  Bu hizmetleri planlarken biz yaptık oldu mantığından uzak, öncelikle muhtarlarımız ve halkımız ile birebir temasa geçerek sorunları, eksikleri yerinde tespit ederek fikir birliği içerisinde hayata geçiriyoruz. Bu sayede halkın parasını halkın istediği gerekli hizmetlere harcamış oluyoruz. Halkımız ile barışık saygı ve sevgi çerçevesinde o, bu, şu ayrımı yapmadan hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. 31 Mart’a kadar 98 adet hizmetin açılışını da yapmış olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Tarsus kadim kent, medeniyetlerin beşiği, çok eski bir yerleşim alanı. Gelirken görme şansını elde ettiğimiz öncelikle antik Roma Yolu olmak üzere birçok tarihi eser Tarsus’ta varlığını sürdürüyor.  Bu eserler tam anlamıyla gün yüzüne çıkarılıp tanıtımı yapılırsa turizm anlamında da ciddi bir şekilde artı değere kavuşur. Bir kenti kent yapan, diğer kentlere göre öne çıkaran tarihi değerleri, coğrafi değerleridir. Tarsus bu anlamda zengin bir şehir. Tarihi olarak Mersin’den daha eski, hem ticari alan olarak hem tarihi olarak önemli şehir, inşallah sizde buraya çok daha hizmetler yapacaksınız, inşallah Tarsus’umuz daha da güzelleşecek” dedi.

Tarsus Belediyesi’nin tesislerini gezen CHP heyeti, yerleşke içerisinde halka hizmet veren birimlerin bir arada olmasının Türkiye’ye güzel bir örnek olduğunu ifade ettiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve belediye çalışanlarına başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google