::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı Vahap Seçer

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı Vahap Seçer
Haber Giriş:
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:02

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı Vahap Seçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Vahap Seçer,  Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin Genel Kurulu ile CHP İl Gençlik Kolları’nın kongresine katılan Mersin’de yaşayan Hıristiyan vatandaşların Noel ayinine katıldı.

 

Seçer, “Mersinimizi kalkındırma ve geliştirme yönünde çalışmaya kararlıyız” dedi.Seçer, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Genel Kurulu toplantısında ise tarım politikaları hakkında önemli bilgiler verdi. Türkiye’nin ürün çeşitliliği, insan gücü ve bereketli topraklara sahip olduğunu belirten Seçer, şöyle dedi:

“Ama tarım, özellikle de son 15 yıldır uygulanan politikalar nedeniyle sorun yumağı haline getirildi. Çünkü iktidar, 15 yılda sektörde istikrarlı bir yönetim sergileyemedi. Hükümet, sorunlar çözüm beklerken, yaptığı istikrarsız uygulamalarla sorunları artırdı, sektörü zora soktu. Üreticilerimiz, sürekli artan girdi fiyatları nedeniyle üretim yapamaz hale geldi. Üreticileri desteklemesi gereken Hükümet yeterli desteği veremediği gibi, üreticilerin borç yükü altında ezilmesine seyirci kaldı. Yetmedi, zikzaklar çizen yanlış dış politikaları sonucunda ürünlerin bin bir emekle ürettikleri ürünlerini pazarlama sorunu da ortaya çıktı. Bütün bunlar nedeniyle ülkemiz tarımda birçok ürünü ithal eder konuma geldi. İşte sizler, tarımın bu tablosu içinde, sektörün ve üretimin daha kaliteli, daha verimli olması için hizmet vermeye çalışıyorsunuz.”

Mersin’in ülkemizin tarımına sağladığı katkıları anlatan ve şehrin narenciye ile yaş meyve sebze üretimindeki yerine dikkat çeken Seçer, büyükşehir belediyelerinin de toprak ve su kaynaklarının verimli kullanılması, korunmasını ve geliştirilmesini sağlamakla görevli olduğunu belirtti.

Seçer, Mersin’de büyükşehir belediyesinin olanaklarının etkili kullanılması halinde tarımsal üretime çok önemli katkılar sağlanabileceğini vurguladı.

 

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi’ne de katılan Seçer, hayatın her alanında gençlerin ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan mimarlar olduğunu vurguladı. Gençlerin aktif siyasetin içinde ve aktif görevde olmalarının çok önem taşıdığını belirten Seçer, kendisinin de 27 yaşında genç bir ilçe başkanı siyaset hayatında olduğunu anlatırken, “Benim 27 yaşında genç bir ilçe başkanı olmam, ülkemizin geçtiği zor dönemlerde o önemli kritik görevde bulunmam, benim için öğretici olmuştur” diye konuştu. Daha güçlü bir ülke için, daha güçlü bir gençlik yapılanmasının önemine işaret eden Seçer, saygı ve sevgiyi esas alan, çağın ruhunu yakalamış bir gençlik ile yarınların inşa edileceğini söyledi. Ülkemizin 2019 yılında çok önemli iki seçim yaşayacağını dile getiren Seçer, “Bu seçimlerde, dünyanın sayılı ve ülkemizin en köklü partileri arasındaki partimize ve partimize gönül vermiş herkese çok büyük görev düşüyor. Çünkü eşit koşullar altında geçmeyeceği daha bugünden belli olan, ülkemiz tarihi bir kırılma niteliğindeki bu seçimlerde, kimseyi kırmadan, üzmeden ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde her zamankinden daha çok çalışmak zorundayız” ifadelerini kullandı. (kaynak:Vahap Seçer)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18