::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk basın toplantısı düzenledi

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk “Belediye Başkan adayımız Dr. Haluk Bozdoğan bizim namusumuzdur. Partimizi kamuoyunda ayrıştırmaya çalışanlara ve partimiz içerisinde huzursuzluk yaratanlara en güzel cevabı 30 Mart günü sandıkta vereceğiz.”dedi.
CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk basın toplantısı düzenledi
Haber Giriş:
28 Şubat 2014 Cuma 19:42

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk “Belediye Başkan adayımız Dr. Haluk Bozdoğan bizim namusumuzdur. Partimizi kamuoyunda ayrıştırmaya çalışanlara ve partimiz içerisinde huzursuzluk yaratanlara en güzel cevabı  30 Mart günü sandıkta vereceğiz.”dedi.

 İlk, ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenleyerek  görüşlere yer verdi:

‘’Son günlerde özellikle yazılı basın yoluyla ve  yine sosyal medya yolu ile örgütümüz ve belediye başkan adayımız hakkında bilinçli bir karalama kampanyası başlatılmıştır.Bizler söz konusu yazıları okudukça  gerçekten büyük hayretler içerisinde kalmaktayız.

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Kesinlikle ve kesinlikle örgütümüz ve adayımız arasında bir çatışma ve ya ayrışma yoktur.Biz koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizi kamuoyunda ayrıştırmaya çalışanlara ve partimizin içinde huzursuzluk yaratanlara en güzel Cevabı 30 Mart günü sandıkta vereceğiz ve biz belediyeyi Kazanacağız.

Partimizde hareketlilik ve heyecan tavan yapmış durumdadır.Yıllardır özlenen tabloya kavuşmamıza çok az kaldı.  Uzun yıllardır partimizde bu şekilde bir hareketlilik görülmemiştir. Tabii ki bu hareketlilik bazı zamanlarda strese ve tartışmalara da yol açabilmektedir.Yıllardır partimizde yaşanan tüm tartışmalar ve ya kırılmalar artık yaşanmamaktadır.Şu an huzurlarınızda belediye meclis üyesi aday adaylarımız ve 2 gün önce partimizde tartışma yaşayan ve hemen sonra olayı tatlıya bağlayan genç arkadaşlarımız da bulunmaktadır.Hem burada bulunan partililerimiz  hem de dışarıdaki partililerimiz el ele yürek yüreğe vermiş durumdadır.Bizim artık yegane  hedefimiz vardır o da 30 mart gücü 6 oklu bayrağımızı Tarsus Belediyesi Semalarına dikmektir. Tarsus’ta Cumhuriyet Halk Partisi çığ gibi büyümektedir.

Geçtiğimiz günlerde 80’e yakın CHP’linin MHP’ye geçtiği şeklinde bir haber yayınlandı. Oysa ki MHP’ye katılan 80 kişi içerisinde partimize kayıtlı olan sadece 6 kişiydi.Bizim partimize yapılan katılımlar ise salonumuza sığmayacak kadar büyük katılımlardır. Bilindiği gibi 30 Mart Yerel seçimleri hem ülkemiz açısından hem kentimiz açısından hayati bir önem taşımaktadır. AKP iktidarı ülkemizi, MHP iktidarı ise kentimizi adeta yok etmiştir.AKP iktidarına ilk büyük darbeyi tüm Türkiye’de başarılı bir yerel seçim geçirerek olan Cumhuriyet Halk Patisi vuracaktır.Yine Tarsus’umuz da  artık kötü ve makus tarihini yenecektir.

Tarsus özüne dönecek ve sosyal demokratlar tarafından yönetilecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Belirli aralıklarla yapılan anket sonuçları da bu iddiamızı doğrulamaktadır.Cumhuriyet Halk Partisi hem Tarsus’ta hem Mersin’de koşar adım iktidara yürümektedir.Arkadaşlar,adayımız  Dr.Haluk Bozdoğan bizim namusumuzdur.Biz bu seçimi el ele ,gönül gönüle ve çok çalışarak kazanacağız.31 Mart sabahı sosyal demokrat bir Tarsus’a kavuşmak dileği ,özlemi ve sevdası ile hepinizi selamlıyor ve gösterdiğiniz sabırdan dolayı hepinize teşekkürlerimiz sunuyorum.’’

               

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18