::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk basın toplantısı düzenledi

Basın toplantısına CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayları Dr.Haluk Bozdoğan,Dr.Vedat Günyar,Alptekin Eser,Ali Boltaç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer katıldı
CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk basın toplantısı düzenledi
Haber Giriş:
12 Aralık 2018 Çarşamba 09:00

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, dün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına  CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayları Dr.Haluk Bozdoğan,Dr.Vedat Günyar,Alptekin Eser,Ali Boltaç ile  Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer katıldı Başkan İlk, Ülke ve Tarsus’un sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.Başkan ilk, konuşmasında özetle şu ifadeler de bulundu:

‘’CHP, tüyü bitmemiş yetim hakkının bekçisidir. Fakir fukaranın kulağıdır, dilidir. CHP , yolsuzluğa düşman olduğu kadar, yoksulluğa da düşmandır. İstiyoruz ki, çalışalım, üretelim, insanca paylaşalım. Kaynaklarımızın ölü malı gibi yağmalanmasına  izin vermeyelim. CHP tam da budur.Tarsus belediyesi bütçesinin, yani biz yurttaşların vergilerinin nasıl hoyratça harcandığını üzülerek takip etmekteyiz. Takip etmekteyiz, çünkü ortalama hukuk devletinde bu şekildeki usulsüzlüklerin bedeli çok ağır olur..

Kentin ulaşımından, istihdamına, turizmden tarım ve hayvancılığına, gençlik ve kadın sorunlarına varıncaya kadar bırakın sorun çözmeyi dünya kenti olabilecek Tarsus’ u orta halli köye çevirerek 25 yılını çalan bu anlayış halktan özür dilemelidir.

Biraz önce sizlerle paylaştığımız sıkıcı rakamlar içinde kaybolmuş MHP’li belediye başkanları, fotoğraflarla Tarsus bilbortlarını dolduracaklarına, yağmur çiselese göle dönen Tarsus , Yenice caddelerini düşünseler, sel altında kalan Kulak,Yeşiltepe,Yeşilkuyu gibi..  Seralarını düşünseler, evlerini su basan merkez mahalle çocuklarını düşünseler, hiç değilse istifayı düşünseler daha hayırlı bir iş yapmış olurlar.

Biz MHP-AKP ortaklığının, Tarsus’a yağmur yağacak diye okul kapatan bu kafanın çocuk düşünmediğini iyi biliriz.Tarsus Belediyesi’ni de ,Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni de geride bıraktığımız 25 yılın kayıplarını göz önünde bulunduracak, demokratik, yurtsever Tarsus Mersin halkının desteğiyle kazanacağız.1989 heyecanını yeniden yaşayacağız. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin, o arkadaşımızın yanında durmak örgüt terbiyemizin bir gereğidir. Adayımız, namus, şeref ve haysiyetimizdir. Adayımızdan da aynı duyarlılığı bekleriz.Sayın Genel Başkanımızın dünkü bütçe görüşmeleri sırasında söylediği her söz CHP’nin taahhütüdür. 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren CHP’nin yönettiği tüm belediyelerde asgari  ücret  2200 Tl. olacaktır.Tarsus Belediyesi çalışanlarına sözümüzdür. 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren yönettiğimiz Tarsus Belediyesi’nde asgari ücret 2200 TL olacaktır.Biz alın terini kutsal sayan bir anlayışın sahibiyiz. O bakımdan Tarsus Belediyesi’ nde görev yapan, alın teri döken herkes bizim kardeşimizdir.Kardeşlerimiz rahat olsunlar, kimsenin ekmeğiyle oynamak , bizlerin aklının köşesinden bile geçmez. Bu örgüt sözümüzdür.’’

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18