::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 27 Aralık Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Varal, “Tarsus, Milli Mücadele döneminde, emperyalizme karşı vatanını savunan Anadolu halkının kaleleri arasında yer almış, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşu, Büyük Taarruz ile başlayan ve zafere giden yolun anahtarı olmuştur” dedi
CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal
Haber Giriş:
27 Aralık 2019 Cuma 09:53

CHP  Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Varal, “Tarsus, Milli Mücadele döneminde, emperyalizme karşı vatanını savunan Anadolu halkının kaleleri arasında yer almış, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşu, Büyük Taarruz ile başlayan ve zafere giden yolun anahtarı olmuştur” dedi.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, mesajında şunlara değindi:

“27 Aralık 1921 tarihi, Tarsus un düşman işgalinden kurtuluş tarihi olarak o büyük zafere giden yolda önemli bir aşamayı işaret etmektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, o dönem Tarsus için şu ifadeleri kullanıyor; " Tarsuslular, sizleri ve Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!”

Kurtuluşunun 98 .  yılında Tarsus ‘un çağdaş şehir standartlarını yakalayarak ulusal ve uluslararası alanda adından sıkça söz ettirecek, dayanışma, barış ve hoşgörü içinde yaşamayı sürdürerek hak ettiği yere yükselmesi için birlikte çok çalışacağız.  Tarsus ’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı'mızın önderi, çağdaş ve demokratik Cumhuriyet'imizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlık yolunda gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google