::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI VARAL'DAN MUHTARLARA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü Başkanı'mız Av. Ozan Varal, Tarsus nüfusunun büyük bölümünü kapsayan 13 mahallenin muhtarlarıyla buluştu
CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI VARAL'DAN MUHTARLARA ZİYARET
Haber Giriş:
07 Şubat 2020 Cuma 11:04

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü Başkanı’mız Av. Ozan Varal, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Başkan  Varal, Tarsus nüfusunun büyük bölümünü kapsayan 13 mahallenin muhtarlarıyla buluştu.

Anıt Mahallesi Muhtarı ve Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevlerini bir arada yürüten M. Naci Güllü, Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Vedat Sarı, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, Yeni Mahalle Muhtarı Duran Ali Tarhan, Ergenekon Mahallesi Muhtarı Sezgin Koça, Şehitler Mahallesi Muhtarı Ruhi Güngör, Kırklarsırtı Mahallesi Muhtarı Mehmet Cülük, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Adnan Özgür, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Erol Bal, Fahrettinpaşa Mahallesi Muhtarı Nevzat Saim, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Ertan Ayhan ve Çağlayan Mahallesia Muhtarı Faruk Yorgun’u makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Varal, muhtarlara çalışmalarında başarılar ve görevlerinde kolaylıklar diledi.

VZiyaretlerinde, muhtarlarla diyalogun önemini vurgulayan Başkanımız Ozan Varal, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak yakaladığımız başarının temellerinde, merkezi iktidar için sarf ettiğimiz çabaların ana motivasyon kaynağında; vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile kurduğumuz diyalogun önemli bir payı olduğunun bilincindeyiz. Ve inanıyorum ki bu sağlıklı diyalog aynı kuvvetle devam edecek” dedi.

Varal açıklamalarını, “Tüm muhtarlarımıza kapımız ve telefonlarımız sonuna kadar açık, her ortamda bir arada olmaya, birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus Belediyemiz ve Mersin Büyükşehir Belediyemiz, çok önemli hizmetleri ayrım gözetmeksizin, tüm hemşehrilerimize eşit mesafede durarak, adil yönetim anlayışıyla gerçekleştirmektedirler. Belediyelerimizin çalışmalarının muhtarlarımız kanalı ile halka ulaşması ve anlatılması da oldukça önemli. Muhtarlarımızla birlikte olmak, beraber çalışmak demokrasi anlayışımızın asli unsurudur. CHP Tarsus İlçe Örgütü olarak çalışmalarımızın her aşamasında, her ortamda polemikten uzak olacağız. Hiçbir vatandaşımıza olumsuz, ayrıştırıcı bir dille yaklaşmayacağız. Sadece işimize bakacağız. ‘" dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18