::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'DEN İŞYERLERİ YANAN HAL ESNAFLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve parti ilçe yöneticilerinin yanı sıra Mersin Büyükşehir İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, İmar A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Batmaz, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç ve partililer, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal'inde işyeri yanan esnaflara “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundular
CHP'DEN İŞYERLERİ YANAN HAL ESNAFLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Haber Giriş:
17 Aralık 2019 Salı 10:48

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve parti ilçe yöneticilerinin yanı sıra Mersin Büyükşehir İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, İmar A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Batmaz, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç ve partililer, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde işyeri yanan esnaflara “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundular.

 

Başkan Varal, “Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal’i kentimiz ekonomisinin can damarlarından birisi. Böylesine önemli bir tesiste çıkan ve komisyoncu dükkanlarına zarar veren yangından dolayı üzüntülerimizi belirtmek istiyoruz.  İşyerleri yanan esnaflarımızın yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google