::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çocuklar Kolayca ve Keyifle İngilizce Öğreniyor projesi

Mustafa İstemihan Talay Yatılı Bölge Ortaokulu'nun AB destekli ‘'Çocuklar Kolayca ve Keyifle İngilizce Öğreniyor''projesi başladı.
Çocuklar Kolayca ve Keyifle İngilizce Öğreniyor projesi
Haber Giriş:
22 Mart 2017 Çarşamba 09:03

Mustafa İstemihan Talay Yatılı Bölge Ortaokulu’nun AB destekli  ‘’Çocuklar Kolayca ve Keyifle İngilizce Öğreniyor’’projesi başladı.

Polonya, İspanya, İtalya, Portekiz, Romanya, Slovenya, Litvanya ve Letonya’nın dahil olduğu projeyle modern metotlar kullanarak 3-7 yaş arasındaki okul öncesi çocuklara İngilizce öğretimi ve tanıtımı yapılacak.

Okul müdürü  Selahaddin Ozanoğlu,projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

‘’Biz de Tarsus Mustafa İstemihan Talay Yatılı Bölge Ortaokulu Proje Ekibi olarak, “Ağaç yaşken eğilir” atasözünde ifade edildiği üzere, bu alanda eğitimin de erken yaşlarda başlaması gerektiği fikrinde olan Avrupalı proje ortağı okullarla Polonya koordinatörlüğünde ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı  (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından finanse edilen, C.L.E.V.E.R  (Children Learn English Very Easily and Rejoice-Çocuklar Kolayca ve Keyifle İngilizce Öğreniyor) adlı ErasmusPlus projemizle yola çıktık.

Projemiz anasınıfında İngilizce öğretimi ile ilgili pratik ve teorik temeller ortaya çıkarmak amacındadır. Bunu yaparken anaokulu müfredatı içerisinde ve ona bağlı olarak çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Ayrıca proje süresince diğer anaokulları ile ortak çalışmalar yaparak projemizi yaygınlaştırmayı planlamaktayız. Projemizdeki temel amaçları vurgulamak gerekirse Projedeki hedef grubumuz 3-7 yaş arasındaki çocuklar olup, çocukların aileleri de çeşitli aktivitelerle çalışmaların içerisine katmayı hedefliyoruz.Şu ana kadar İspanya ve İtalya’da öğrenme etkinlikleri gerçekleştirildi ve okulumuzdan öğretmenler bu çalışmalara katılarak, okulumuzdaki diğer öğretmenlerle gözlemlerini paylaştılar. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46