::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olma özelliğini taşıyan Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışı için Mersin'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kentte bir dizi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretler kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye'sini de ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti
Haber Giriş:
03 Şubat 2017 Cuma 22:11

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olma özelliğini taşıyan Mersin Şehir Hastanesi’nin açılışı için Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kentte bir dizi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretler kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye’sini de ziyaret etti.

Başkan Kocamaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sel Felaketi İlgili Bilgi Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olma özelliği taşıyan Mersin Şehir Hastanesi’nin ve Hz. Hızır Camii’nin açılışını gerçekleştirmek için Mersin’e geldi. İlk olarak Yenişehir İlçesi sınırları içerisinde bulunan, yapımı kısa süre önce tamamlanan Hz. Hızır Camii’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını da yine bu camide kıldı. Program kapsamında Mersin Valiliği’ni de ziyaret eden Erdoğan, sonrasında ise Mersin Büyükşehir Belediye’sini ziyaret etti.

Başkan Kocamaz ile birlikte kendisini karşılayan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Sarıkeçili Çocuklar Projesi” kapsamında Mersin’de bulunan çocuklara satranç takımı hediye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gördüğü misafirperverlik karşısında memnuniyetini gizlemedi. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kent ile ilgili brifing veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz özellikle 29 Aralık 2016 tarihinde yaşanan sel felaketi nedeniyle mağdur olan üreticilerin sıkıntılarına dikkat çekti.

Başkan Kocamaz’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları da aktardığı ziyaret sonunda karşılıklı hediyeler de verildi. Başkan Kocamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Silifke’ye özgü el dokuma kilim, Çamlıyayla iğne oyası örtü, Kristal Kaideli bayraklı isimlik ve Osmanlı Tuğra oymalı ahşap tablo hediye takdim ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan da Başkan Kocamaz’a çini tabak hediye etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29