::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'DAN TARSUSLU İSMAİL DEDE'YE ASIRLIK ÇINAR ÖDÜLÜ

Birinci Yaşlılık Şurası kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Tarsuslu dede İsmail Baran Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde yaşadıklarını anlattı.
CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'DAN TARSUSLU İSMAİL DEDE'YE ASIRLIK ÇINAR ÖDÜLÜ
Haber Giriş:
25 Şubat 2019 Pazartesi 08:47

Birinci Yaşlılık Şurası kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Tarsuslu dede İsmail Baran  Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde yaşadıklarını anlattı.

Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Birinci Yaşlılık Şurası kapsamında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelme fırsatı bulan Tarsuslu 104 yaşındaki İsmail Baran, duygularını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmeyi çok istediğini ve sürekli dua ettiğini dile getiren Baran ‘’Cumhurbaşkanımızın yanına geldik. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin." ifadesini kullandı.

Asırlık çınar ödülünü İsmail Baran’a takdim ederken, Baran ile aralarında geçen konuşmayı paylaşan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’’(İsmail dede, dişlerime bak,benim ağzımda bir tane boş yok.’’dedi. Arkasından Sen de var mı? sorusunu yöneltti. Bende eksikler var ,dedim ‘’ifadesini kullandı.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google