::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN, MERSİN'DE CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki meydanda düzenlenen mitingde halka hitap etti.
CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN, MERSİN'DE CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ
Haber Giriş:
12 Mart 2019 Salı 10:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayı’nın elini kaldırarak, Mersinlilerden 31 Mart’ta Cumhur İttifakına destek istedi.

 

Erdoğan, Mersin'in güzelliğini anlatarak, şunları kaydetti:

 

"İklimi güzel, mavisi güzel, yeşili güzel Mersin... Bin yıldır bu topraklara gelen herkesi kendi hamuruyla yoğuran Mersin... Birlikte yaşamanın, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin sembolü Mersin... Topraklarının bereketine alın teriyle bereket katan Mersin... Gazi Mustafa Kemal'in 'Toroslar'da bir Yörük çadırının dumanı tüttükçe bu dünyada bizi kimse yenemez.' diyecek kadar güvendiği Mersin... Limanıyla ticaretin, narenciyesiyle, seralarıyla tarımın merkezi Mersin... Süleyman Şah'tan beri bizim olan Mersin... Selçuklu'nun, Osmanlı'nın emaneti Cumhuriyet'in göz bebeği Mersin.... İstiklal Harbi'nde Toroslar'ı düşmanının tepesine geçiren Mersin... Bugün şu hale bakın bir başka güzelsin Mersin..."

 

Cumhur İttifakı olarak ortaya konulan tablonun güzelliğine vurgu yapan Erdoğan, Mersin'in ilçelerini de tek tek sayarak selamladı.

 

Erdoğan, Mersin'in mahallelerinde, narenciye bahçelerinde, yaylalarında, dükkanlarında, atölyesinde, fabrikasında işinin başında, ekmeğinin peşinde olanlara, kadınlara, gençlere ve ülkenin dört bir yanında, sınırlar ötesinde istiklal ve istikbal için mücadele veren Mersin'in tüm kahramanlarına da selamlarını ileterek, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve afiyet diledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google