::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURİYET BAŞSAVCISI KILIÇ, DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞ YAPTI

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç Türkiye Diyanet Vakfı'na 1 hisse kurban bağışında bulundu.
CUMHURİYET BAŞSAVCISI KILIÇ, DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞ YAPTI
Haber Giriş:
10 Ağustos 2018 Cuma 10:28

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç Türkiye Diyanet Vakfı'na 1 hisse kurban bağışında bulundu.

 

Vekaletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Müftü Hayri Erenay'dan bilgi alan Mehmet Sabri Kılıç, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışı yaptı. Kurban vekaletlerine ilişkin makbuzu bizzat dolduran Başsavcı kılıç, kendi adına kurban bağışında bulundu.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından vekaletle kurban kesim programı düzenlendiğini belirten Müftü Hayri Erenay "Başsavcımız, vekaletle kurban programının önemli bir hizmet olduğunu vurgulayarak, bizzat desteklediklerini ifade etti. Bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın yürüttüğü organizasyona katkı sunmak üzere makbuzu bizzat kendisi doldurarak kurban vekaletini vakfımıza verdi. Başsavcımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Müftü Hayri Erenay, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü yurt genelindeki vekaletle kurban organizasyonuna da değinerek, '2018 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'yla yurt dışında 135 ülkede 400 noktada, yurt içinde ise 275 noktada vekaletle kurban kesimi yapılacağını kaydetti.

 

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Müftümüz bizi ziyaret ederek, bir hayra vesile oldu. Bu sebeple kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfının, yurt içinde ve yurt dışında en önemli vecibelerimizden olan Vekaletle kurban organizasyonunu başarıyla gerçekleştiriyor. İslam dini hem kardeşlik, hem de sosyal bir din olarak algılanıyor. Zekat bunlardan birisi, kurban bunlardan biri. Ben de bu yıl kurban bağışında bulundum" dedi.(kaynak:Tarsus Müftülüğü)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google