::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet tenis kupası sahiplerini buldu

Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü'nün birlikte düzenlediği Cumhuriyet Tenis Kupası kapsamında ödül kazanan sporcular, kupa ve ödüllerini düzenlenen törenle aldı.
Cumhuriyet tenis kupası sahiplerini buldu
Haber Giriş:
01 Kasım 2017 Çarşamba 19:11

Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün birlikte düzenlediği Cumhuriyet Tenis Kupası kapsamında ödül kazanan sporcular, kupa ve ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

 

Mezitli Belediyesi ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün birlikte 1-29 Ekim tarihleri arasında devam eden Mezitli Soroptimist Cumhuriyet Tenis Kupası kapsamında başarı kazanan sporcular kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldılar. Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ödül törenine Başkan Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Soroptimist Kulübü üyeleri ve tenis severler katıldı.

 

Düzenlenen törende başarılı olan sporculara kupa ve altın, sponsorlara da plaket verildi. Hava şartlarına rağmen maçlara ve ödül törenine gösterilen ilgiye teşekkür eden Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, turnuvadan elde edilen gelirin genç sporculara katkı için verileceğini söyledi.

 

HALKIMIZ ATATÜRK’E VE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIYOR

 

Mezitli’de sporun her dalını yaygınlaştırmak istediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, en önemli bayramlardan olan Cumhuriyet Bayramı coşkusunu daha geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla çok farklı alanlarda etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Çok önemli bir günde Cumhuriyet sevdalıları ile birlikte olmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Halkımızın Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk’e gösterdiği ilgi ve bağlılık geleceğe yönelik umutlarımızı artırmıştır. Günün ilk saatlerinden başlayarak 7’den 70’e yüzlerce insanımızla Atatürk sevgisini ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz” dedi. (kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56