::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dadaloğlu Derneği'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Mersin Dadaloğlu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.
Dadaloğlu Derneği'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret
Haber Giriş:
12 Aralık 2013 Perşembe 19:54

Mersin Dadaloğlu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Halil Koç başkanlığında dernek kurucusu Mahmut Gökalp, 2. başkan Fevzi Arık ve dernek yönetim kurulu üyeleri Başkan Kocamaz’la bir süre sohbet ettiler.

Mersin Dadaloğlu Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Koç, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Koç “Düzenlemiş olduğumuz yemeğimize verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Dernek adına size çıktığınız yolda başarılar diliyoruz.  Derneğimiz 1999 yılında Mersin’de kuruldu. Derneğimiz Kayseri, Sarız, Pınarbaşı, Tomarza, Adana Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Osmaniye, Kadirli, Kozan yörelerine hitap ediyor. İnşallah siz Mersin’de başarılı olursunuz bizde o Mersin’deki çalışmalarda sizin en büyük yardımcınız olmaya çalışacağız. Bugüne kadar hep geri planda durduk ama geri, planda dururken aslında elimiz hep taşın altındaydı. Biz istiyoruz ki artık sizlerin yanında olalım, daha çok haberleşelim, daha çok dertleşelim” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz amaçlarının tüm vatandaşlarımızı Mersin ortak paydasında birleştirmek olduğunu belirtti.

Başkan Kocamaz “Genelde bütün şer güçler Mersin’i kendisine bir hedef seçmiş, illaki Mersinde oturması şart değil, Mersin’in dışındakiler, bölücü örgüt, çeşitli şekilde şirketleri ile orada bir düzen kuran insanlar Mersin’i kendilerine ya barınak seçmiş yada hedef seçmiş. Böyle bir ortamda bu vatanı, bu bayrağı, bu milleti herkesten daha fazla sevdiğini iddia edenlerinde birleşmesi lazım, bütünleşmesi lazım. Bu işin particiliğinde ötesinde bir memleket sevdası olarak değerlendirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, dernek üyelerine son şiir kitabını hediye etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google