::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısına Vali Ali İhsan Su'nun yanı sıra 65. Dönem Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan, birlik üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Haber Giriş:
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:20

Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra 65. Dönem Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan, birlik üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Genel Kurul Toplantısında bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, ilimizde her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık sektörlerinde de çok önemli çalışmalar yapıldığını kaydetti. Mersin’in tarım ve hayvancılık potansiyeli hakkında kısa bilgi veren Vali Su, ilimizin Türkiye’nin en çok keçi varlığına sahip il olduğunun da altını çizdi. Vali Ali İhsan Su, konuşmasını “Her konuda olduğu gibi tarım ve hayvancılık konusunda da ilimize desteklerini esirgemeyen 65. Dönem Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a Mersinliler adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek noktaladı.

 

65.Dönem Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ise Mersin’in diğer pek çok özelliğinin yanı sıra küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliği için de ideal bir şehir olduğunu ifade ederek, bu alanda önemli desteklemeler ve iyileştirmeler yapıldığına dikkat çekti.  Dağıttıkları güneş panelleriyle yaylaları ışıl ışıl aydınlattıklarını vurgulayan Elvan sözlerini “Mersin’in tarım, gıda ve hayvan yetiştiriciliğinde marka şehirlerden biri olması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek tamamladı.

 

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan’ın da bir konuşma yaptığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, protokolün ayrılmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.(kaynak:Mersin Valiliği)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google