::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DERCEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLELRİ VERİLDİ

Tarsus'ta 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinleri kapsamında ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri verildi.
DERCEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLELRİ VERİLDİ
Haber Giriş:
31 Ekim 2018 Çarşamba 09:16

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklerde 16 ülkenin katıldığı ve Litvanya’da yapılan Uluslararası Boks Turnuvasında 3’üncü olan aynı zamanda  Türkiye gençler şampiyonu olan Abuzer Topaloğlu’na,Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde yapılan Büyükler Muaythai Avrupa şampiyonu Hazar Yıldız’a,

İtalya’da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında 67 kilogramda Dünya şampiyonu olan Onur Şeker’e ve atletizm dalında derece yapan öğrencilere ödülleri verildi.

Ödüller Tarsus kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon komutanı yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Emniyet müdürü Halis Ünal, Tarsus Gençlik ve spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu, Tarsus Belediye başkan yardımcısı Serap Kurtçu tarafından takdime dildi.

Tarsus kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon komutanı yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Emniyet müdürü Halis Ünal, Tarsus Gençlik ve spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu, Tarsus Belediye başkan yardımcısı Serap Kurtçu dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek, başarı dileklerini ilettiler.

Bizde Tarsus Ekspres Gazetesi olarak dereceye giren öğrencilere spor yaşamlarında başarılar diliyoruz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google