::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devletimizin Banisi, Milletimizin Sadık Hadimi Atatürk'ü Minnet,Şükran Ve Rahmetle Anıyoruz

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77.yılında minnet,şükran ve rahmetle anıyoruz.
Devletimizin Banisi, Milletimizin Sadık Hadimi Atatürk'ü Minnet,Şükran Ve Rahmetle Anıyoruz
Haber Giriş:
10 Kasım 2015 Salı 08:48

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77.yılında minnet,şükran ve rahmetle anıyoruz.

Bu amaçla Tarsus’ta da bugün anma törenleri  yapılacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden bahsedilerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin önem ve değerleri üzerinde durulacak.

İlk tören, Büyük Önder Atatürk için Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde saat 9’u 5 geçe 2 dakika sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulacak.

Daha sonra İstiklal Marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekilirken, İstiklal marşının ikinci kıtası söylenirken, Şanlı bayrağımız yavaş yavaş yarıya indirilecek.

Buradaki törenin ardından  Tarsus Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi’nin  75.Yıl Kültür Merkezi salonunda hazırladığı programla devam edilecek.

 

Buradaki program ise şöyle:

‘’ Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Hülya Ateş’in konuşması, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ve Tarsus’a gelişini anlatan slayt gösterisinin sunumu, öğrenciler Oğulcan Altuğ,Nazdar Saruhan ve İrem Eryılmaz ile Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan’ın şiir okuması,  Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan, Müzik Öğretmeni Yasin Kütahya, Beden Eğitimi öğretmeni Saim Celattin Çakar  yönetiminde Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerin okunması ve Atatürk’ün  hayatı ile ilgili resim sergisin gezilmesi’’

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google