::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DOKTOR BAŞKAN, HER PAZAR GÜNÜ HALKIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

DOKTOR BAŞKAN, HER PAZAR GÜNÜ HALKIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
Haber Giriş:
02 Eylül 2020 Çarşamba 09:18

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her Pazar günü halkın sağlık sorunlarını dinlemeye devam ediyor

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her Pazar günü halkın sağlık sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bozdoğan, “ Sağlıklı bir toplumun gelişmesinde ve oluşmasında kuşkusuz sağlıklı bireylerin rolü kaçınılmazdır. Halkımıza bir nebze de olsa yardımcı olmak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir yandan başkanlık görevini yürütürken, diğer yandan da halkın sağlık sorunlarıyla ilgileniyor. Daha önce meydanlarda Pazar günleri halkın sağlık sorunlarını dinleyeceği sözünü veren Başkan Bozdoğan, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Her Pazar günü vaktini halka ayırıp, halkın sağlık sorunları ile yakından ilgileniyor. Belediye tesislerine gelen vatandaşların hastalıklarıyla ilgili sıkıntılarını can kulağıyla dinleyen Başkan Bozdoğan,  hastalara   yönlendirici bilgilendirme desteğini sağlıyor. Doktor Başkan, özellikle salgın tehlikesi riskinin henüz ortadan kalkmaması nedeniyle vatandaşlara alınması gereken tedbirler hakkında da bilgilerde veriyor.

Sosyal belediyeciliğin temelinde insan odaklı hizmet anlayışının olması gerektiğinin altını çizen Başkan Bozdoğan, “ Söz verdiğimiz gibi, her Pazar günü halkımızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyoruz. Halkımıza bir nebze de olsa yardımcı olmak bizleri çok mutlu ediyor. Belediye başkanlığımın yanı sıra bir hekim olarak insanı ve insan sağlığını çok önemsiyorum. Sağlıklı bir toplum yaratma düşümüzü sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yapacağımız çalışmalarla da güçlendireceğiz. Haftada bir gün vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını dinlemeye devam edeceğim” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17