::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doktor Haluk Bozdoğan Radyo Flaşta canlı yayına katıldı

CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Dr.Haluk Bozdoğan Radyo Flaş'a konuk oldu, gündemle ilgili görüşlerini açıkladı.
Doktor Haluk Bozdoğan Radyo Flaşta canlı yayına katıldı
Haber Giriş:
31 Ağustos 2014 Pazar 19:22

CHP Tarsus  Belediye Başkan adayı Dr.Haluk Bozdoğan Radyo Flaş’a konuk oldu, gündemle ilgili görüşlerini açıkladı.

Gazetemiz kurucusu ve başyazarı  Mustafa Erdoğan’ın hazırlayıp sunduğu  “Siyasetin Nabzı” proğramına katılan Dr. Haluk Bozdoğan 30 Mart yerel seçimleri öncesi ve sonrası görüşlerini dile getirdi.

Yaklaşık birbuçuk saat süren canlı yayında konuşan Bozdoğan “30 Mart yerel seçimlerinin öncesinde yapılan tüm anketlerden birinci çıkarken, son anda seçimi kaybetmemiz de bazı olumsuz faktörler ve partimizin içinden ihanet edenlerin büyük payı vardır” dedi.

Bozdoğan “Partimizden bir belediye başkan aday adayı çıktı.   Bize seçimi kaybettiren Haluk Bozdoğan çıksın halktan özür dilesin’ dedi.

Ben de diyorum ki, sen kalk başka partiye çalış. Sonra yerel basına beyanat ver. Haluk Bozdoğan özür dilesin talebinde bulun. Bu kişi şimdilerde yine ortaya çıktı, herhalde milletvekilliğini düşünüyordur.

Ben halkıma doktor olarak hizmet verdim, vermeye de devam ediyorum.  Yerel yönetimde de belediye başkanı olarak hizmet verebilmek adına yola çıktım, halkımıza partimizi, projelerimizi ve kendi görüşlerimi anlattım. Halkımızda sağolsun bizlere oyunu fazlasıyla verdi. Halkımız partimize gönül verenler görevini yaptı. Ama birileri ise partiye içerden ihanet etti. Onları herkes çok iyi biliyor.

Partimizin emektarlarından ve belediye başkan adaylarından Ramazan Avşar partimizin Koordinasyon merkezinin başına getirildi. Kendisi partimizin akillerindendir. Eski başkanlardan Bedrettin Sarpkaya da bu seçimlerde partisine ve bize büyük destekler verdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.”

 “Belediye Meclis üyeliği sıralaması yapılırken sizin direttiğiniz adaylar olmuş?  CHP ilçe başkanıda biz iki isim verdik dedi. Doğrumu? Siz ne diyorsunuz?” şeklindeki soruya Bozdoğan “Belediye Meclis üyeliği sıralaması yapılırken ve yapıldıktan sonra çok şeyler konuşuldu. Sıralama yapılırken, CHP il başkanı, Tarsus ilçe başkanı, belediye başkan adayı, bölge milletvekilleri toplandı. 5 kişi meclis üyelerini birlikte yapacağız dedik. Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye ve başkan adayı  Macit Özcan’a da fikrini sorduk. Kendisi ‘sizin yapacağınız listeye güveniyorum’ dedi ve sadece bir isim önerdi. Ankara’da ise sadece kontenjan ismi üzerinde tartışma yaşandı.

Bozdoğan ,ileriki günlerde milletvekilliğini düşünüyor musunuz? Sorusuna da  “Eğer halk isterse  o zaman önümüzdeki süreçte milletvekilliğini düşünebilirim. Ben halkın siyasetçiyisim. Benim işim halka hizmet etmektir. 30 Mart seçimlerinde 60 bine yakın oy aldık. Bize bu kadar oyu veren, ya da oy vermemiş de olsa tüm Tarsus halkına teşekkür ederim” diye konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18