::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DOWN SENDROMLU BATUHAN'IN BAŞKAN SEÇER SEVİNCİ

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIDA BULUNDU, BAŞKAN SEÇER BATUHAN'A OKULUN İLK GÜNÜ SÜRPRİZ YAPTI
DOWN SENDROMLU BATUHAN'IN BAŞKAN SEÇER SEVİNCİ
Haber Giriş:
12 Eylül 2019 Perşembe 08:42

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisini okuluna davet eden Down Sendromlu Batuhan Antmen’i yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde yalnız bırakmadı

Batuhan, Başkan Seçer’i zeybek oynayarak karşıladı. Seçer’in 31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı bir konuşmayı dinleyip, uzun zamandır kendisine içten bir sevgi duyan Batuhan, daha önce de Başkan Seçer’e çektiği video ile ulaşmış ve sevgisini paylaşmıştı.

Batuhan’ın daveti üzerine Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden Seçer,  “Tüm Türkiye’de ilköğretim düzeyinde çocuklarımız heyecan yaşıyorlar. Batuhan da yaşıyor, bugün okulu başladı. Burası farklı alanlarda özel çocuklarımız olan öğrencilerimizin olduğu bir okul. Bugün buraya Batuhan’ın daveti üzerine geldim. Çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Aramız son derece iyi. Onlara hayırlı olsun demeye geldim. Bizim için gelecek, eğitim. Çünkü çocuklarımızı kurtaracak olan eğitim. Toplumu kurtaracak olan eğitim. Eğitimsiz bir toplum çürümeye mahkum” dedi.

 

Başkan Seçer’i okulda zeybek oyunuyla karşılayan Batuhan ve arkadaşları, ziyaret boyunca Seçer’in yanından ayrılmadı. Yeni eğitim-öğretim döneminin ilk gününde Başkan Seçer'in kendisini ziyaret edeceğini öğrendiği andan itibaren büyük bir heyecan ve mutluluk duyan Batuhan, duygularını “Geldi, gittim, sarıldım, öptüm. Seni seviyorum Vahap Seçer dedim” sözleriyle anlattı.

Okuduğu okulda başarılı bir öğrenci olan Batuhan, “Burada okuyoruz, yazıyoruz. Okul bitsin ben de başkan olacağım” diyerek hayallerini paylaştı.

“Buraya gelmesi bile çok güzel bir duygu”

Anne Feride Antmen, Batuhan’ın Başkan Seçer’e olan sevgisinden bahsederek, sokaklarda fotoğraflarını gördüğünde dahi mutlu olduğunu söyledi. Anne Antmen, “Vahap Seçer, bizim mahalleye gelmişti. Orada gördü, konuşmalarını dinledi, gitti, sarıldı, öptü kendisini. Okula geldiğinde öğretmenine anlatmış çok sevdiğini. Video çekmişler, videoyu da öğretmenimiz ulaştırdı kendisine. Şu anda da kendisi gelecek diye çok sevinçli, heyecanlı Batuhan. Çok seviyor, gerçekten de kalpten çok seviyor. Gördüğü an sarılmak istiyor. Resimlerini gördüğü zaman bile ‘Bak anne, Vahap Seçer’ diyor. Öyle içten bir sevgisi var, zaten bunlar mutlu olmayı, mutlu edilmeyi çok seviyorlar. Vahap Seçer’e ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Engelliler için böyle bir şey yapması, onlarla beraber olması, buraya gelmesi bile çok güzel bir duygu” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17