::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dur Durak Yok

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,beraberinde MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Dur Durak Yok
Haber Giriş:
22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:02

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak,Kurucumuz Mustafa Erdoğan ile görüştüler.

Ziyarete Belediye basın müşaviri Ersoy Yalçın da eşik etti.Belediye Başkanı Şevket  Can ziyarette, bütünşehir yasasıyla birlikte Tarsus Belediyesinin sorumluklarının arttığını ve 179 mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Mersin genelinde revizyon projensin tamamlayan tek ilçe olduklarını ifade eden başkan Can, bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Can,birkaç mahallede başlatılan kentsel dönüşümün bundan böyle daha fazla mahallede de uygulanacağını,yaptıkları hizmetlerin her baba yiğidin harcı olmadığını belirterek,’’Yakında otel ve gösteri merkezi projelerimiz hayata geçecek. Bu cebimizden para çıkmadan gerçekleştireceğiz.Bütün odalarımızı eski maliye binasında toplayacağız. Berdan projemiz devam ediyor. Kendi elektiriğimizi üreteceğiz. Keza taziye evleri yapmak. bu ve buna benzer hizmetleri yapmak her baba yiğidin harcı  değil.Tarsus için çalışıyoruz.’’diye konuştu.

Vatandaşların acı günde de mutlu gününde  her zaman yanlarında  olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can,’’Acılara paylaşarak azaltıyoruz. Mutluklara paylaşarak çoğaltıyoruz.’’dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de yoğun bir tempoda çalıştıklarını  Tarsus’tan Anamur’a kadar olan bir bölgeye hizmet ettiklerini kaydetti.

Gazetemiz Kurcusu Mustafa Erdoğan da Başkan Can ve Milletvekili Şimşek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google