::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EFSUS ORGANİZASYON ŞİRKETİ SAHİBİ SEÇİL SANCAKTAR'IN ANLAML JESTİ

Sancaktar vatan topraklarının bekası için şehit düşen vefa gösteriyor
EFSUS ORGANİZASYON ŞİRKETİ SAHİBİ SEÇİL SANCAKTAR'IN ANLAML JESTİ
Haber Giriş:
17 Temmuz 2019 Çarşamba 09:38

Sancaktar vatan topraklarının bekası için şehit düşen vefa gösteriyor

Tarsus’ta bulunan  Efsus  Organizasyon Şirketi sahibi  Seçil Sancaktar, yaptığı açıklamada, şehit aileleri için güzel bir çalışma yapmak istediklerini ve bu kapsamda şehit çocuklarının kına, düğün ve nişan organizasyonlarını ücretsiz düzenlemeye başladıklarını söyledi.

Organizasyonlarda kurdukları 10 kişilik bir ekiple fotoğrafçılık, pastane ve giyim gibi ihtiyaçlar da karşılayan Seçil Sancaktar, bu dayanışmada tüm vatandaşlara destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Sancaktar, “Onlar bizim için, bu vatan için canlarını feda etti. Elbette onların yerleri hiçbir zaman dolmayacak. Bizler de şehitlerimizin yakınlarına bir nebze olsun dokunmak için bu yola çıktık” dedi. Sancaktar, “Bizde şehitlerimiz için bir şeyler yapmak zorunda olduğumuzu düşündük. Aslında bir şehit bin yürek acısı… Babasız büyümek zorunda kalan bir çocuk evladını pamuklara sarıp büyüten bir ana, yüreği kan ağlarken vatan sağ olsun diyen bir baba, bacı, kardeş… Yerleri hiç bir zaman dolmayacak olan şehitlerimizin yakınlarına bir nebze olsun dokunmak için çıktım bu yola, yapmış olduğum mesleğim olan organizasyon içinde şehit yakınlarının kına, düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerini ücretsiz yapmaya başladık. Onlar öyle yürekli öyle gururlular ki kimi zaman mahcup kimi zaman şehidinin adını kullanıyor gibi hissediyorlar ‘biz onlara perdeyi araladığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, o güzel günlerin bedelini ödeyen şehitler vardır diyoruz’… “ dedi.

Sancaktar, projede fotoğrafçı  Ali Kaçar’ a, Dj Efe Çakıtere ‘ye, Elif Hatun Konağı şefi Kudret Sönmez ve ekibine ve elbette desteklerini esirgemeyen  Sancaktar ailesine de teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google