::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EĞİTİM DÜNYASINDA YENİ PROJELER, TARSUS´A HAREKETLİLİK KATACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Özel Büro Proje Birimi ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Sinan Bayrakdar'ı makamında ziyaret etti.
EĞİTİM DÜNYASINDA YENİ PROJELER, TARSUS´A HAREKETLİLİK KATACAK
Haber Giriş:
16 Mart 2018 Cuma 11:32

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Özel Büro Proje Birimi ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Sinan Bayrakdar’ı makamında ziyaret etti.

 

  Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir görüş alış-verişinde bulunuldu.

 

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara hakkında bir konuşma yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçemizdeki eğitim alanındaki tüm çalışmalara ortak olduklarını söyleyerek özellikle öğretmenlerin yapılandırmacı eğitim metodlarını daha etkili kullanmalarını sağlamak için bundan sonraki projelerde verilecek destekleri önemsediğini dile getirdi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okul öğretmenlerin birlikte proje yürütmelerin, deneyimlerin paylaşmaların Tarsus için proje anlamında büyük bir hareketlilik katacağını ve önümüzdeki dönemlerde yeni projelerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim dünyasında çok farklı yerlere geleceğini ifade etti.

 

Sinan Bayrakdar, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projeler konusunda, yetiştirilen nesile katkısının oldukça faydalı olacağını belirterek,  böyle yararlı projelere ışık tutan tüm öğretmenlere teşekkür etti ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olacaklarını, bundan sonra da imkânları doğrultusunda destek verebileceklerini söyledi.     

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Sinan Bayrakdar, ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ve ekibine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetini dile getirdi.(kayanak:Tarsus Milli Eğitim müdürülüğü)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46