::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim-İş Sendikası Tarsus temsilciliği, şube olmaya hak kazandı

Eğitim İş Tarsus temsilciliği şube oldu
Eğitim-İş Sendikası Tarsus temsilciliği, şube olmaya hak kazandı
Haber Giriş:
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:35

Eğitim İş Tarsus temsilciliği şube oldu.Şube başkanı Yunus Karamık,yazılı açıklaamsında şunları kaydetti:

‘’Tarsus Eğitim-İş temsilciliği bu gün itibari ile Şube olmuştur. 30 aydır şube yeter sayısını tamamlamamıza rağmen şubelik talebimiz değişik gerekçelerle kabul edilmedi. Fakat dün Ankara’da yapılan tüzük kurultayında yoğun çalışmalar konuşmalar ve görüşmeler sonucu şubelik sözünü almıştık. Bu gün itibari ile MYK’nın oybirliği ile almış olduğu karar sonucunda şubelik karara bağlanmıştır. Bundan dolayı Tarsus’ta Eğitim-İş’i kuran ve bugünlere gelmemize destek veren tüm yöneticilerimize ve bizlere güvenip Eğitim-İş’e üye olarak bu günlere getiren siz değerli üyelerimize ve şubelik yolunda çalışmalar yapan dostlarımıza , bizlere destek veren Eğitim-İş’in onurlu ve yürekli yöneticilerine ve delegelerine MYK mızın 7 üyesine teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. ‘’(kaynak:Eğitim İş Tarsus şubesi)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46