::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim iş Tarsus şubesi'nden birlik ve beraberlik yemeği

Eğitim İş sendikası Tarsus şube yönetimi tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi
Eğitim iş Tarsus şubesi'nden birlik ve beraberlik yemeği
Haber Giriş:
20 Mart 2018 Salı 10:19

Eğitim İş sendikası Tarsus  şube yönetimi tarafından  birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Yıldırımlar Otantik Restaurantta gerçekleştirilen yemeğe Eğitim İş genel başkanı Orhan Yıldırım, CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin eski milletvekili ve  Mersin büyükşehir belediye başkan adaylığı için ismi ön plana çıkan  Vahap Seçer, Alevi Kültür dernekleri Tarsus şube başkanı Erdal Turgut,CHP ilçe yöneticilerinden bazıları, CHP’den geçen dönem belediye başkan aday adayı olan Av. Mahir Başarır, bazı Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile sendika üyeleri katıldı.

Geceye, sendika ve siyaset yelpazesinin farklı alanlarında yer alan grupların bir araya gelmesi damga vurdu. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile  başlayan Eğitim İş birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde siyasetçiler ve Eğitim iş genel başkanı birer konuşma yaptılar.

Eğitim iş   Tarsus şube başkanı Yunus Karamık’ın açış konuşmasından sonra söz alan Eğitim ve Bilim işgörenleri sendikası (Eğitim İş) genel başkanı  Orhan Yıldırım, Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeden ve bu ilkelere sahip çıkarak sendikacılık yaptıklarını söyledi.

Yıldırım “ Eşit, adil ve kaliteli eğitim için Eğitim İş kuruldu. Eğitim iş cemaatlere ve tarikatlara karşıdır. Atatürk  aleyhine söz ve davranışları kabul edemeyiz. Eğitim müfredatının bozulmasına  karşıyız,  daha da iyileştirilmesinden yanayız. Laik Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerine karşı olanların karşısında oluruz” diye konuştu.

Yıldırım, ’’İstiklal marşının  elden geçirilmek istenmesine ve yeniden beste yapılmasına karşıyız. Yıllardır kalbimizde olan bu Marş, herkesin kalbine nakşetmiştir, değiştirilmesi doğru olmaz”dedi.

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56