::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitmcilere Başarı Belgesi

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'ün 2014-2015 öğretim yılı çalışmaları kapsamında okullarda ve eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve personeli başarı belgesiyle ödüllendirdiği bildirildi.
Eğitmcilere Başarı Belgesi
Haber Giriş:
21 Temmuz 2015 Salı 18:37

 Tarsus Kaymakamı Hasan Göç’ün  2014-2015 öğretim yılı çalışmaları kapsamında okullarda  ve eğitim kurumlarında  görev yapan öğretmen ve personeli  başarı belgesiyle  ödüllendirdiği bildirildi.

Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  yıl içerisinde görev ve sorumluluk alanlarında üstün gayret göstererek okul ve kurumlarına artı değer katan 121 öğretmen ve personelin belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir tarafından dağıtıldı.

Müdür Demir,dağıtımda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok geniş bir camiaya sahip yönetici, öğretmen, memur ve yardımcı hizmetler kadrolarında çalışan yaklaşık 4 bin kişilik büyük bir aile olduklarını ifade etti.

Müdür Ahmet Sefa Demir,şunları kaydetti:

‘’Her yıl bu sayının içerisinden bir miktar personelimizi tespit edip, hiçbir menfaat gözetmeden büyük bir özveri ile çalışarak, kurumunu emsallerine göre öne çıkarma gayreti içerisinde olan çalışanlarımızı   başarı belgesiyle  ödüllendiriyoruz. Bize her alanda sonsuz desdek vererek Tarsus adına kazanımlarımızda büyük payı olan kaymakamımıza tüm eğitim çalışanlarımız adına teşekkür ederken yeni görevind

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46