::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ELVAN ,YILBOR'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Yılbor'u ziyaret ederek incelemelerde bulundu
ELVAN ,YILBOR'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Haber Giriş:
22 Ağustos 2019 Perşembe 10:50

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan,  Mersin-Tarsus Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Yılbor’u ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Elvan’a ziyaretleri sırasında Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, AK Parti Mersin İl Başkanı  Cesim Ercik,Ak Parti eski beleidye meclis üyesi Yüksel Atum ve sanayiciler eşlik etti.

Elvan, plastik alt ve üstyapı boru ve ek parçaları üretimi yapan Yılbor firmasını ziyaret ederek, Dört Mevsim Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Yıldırım, Yılbor Boru Plastik yönetim kurulu başkan yardımcısı  Hasan Yıldırım’dan fabrikayla ilgili bilgi aldı.

Ziyaret süresince Yılbor üretim tesisini gezerek incelemelerde bulunan Elvan , üretim bandı ve faaliyetler hakkında Dört Mevsim Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Yıldırım'dan bilgi aldı.

Dört Mevsim Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Yıldırım, Elvan ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

-YILBOR-

2008 yılında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 60 bin metrekare alan üzerinde kurulan, yurt içi ve yurt dışında ,alt ve üst yapı işlerinde kullanılmak üzere plastik boru ve ek parça üretimi yapan Yılbor Boru Plastik, polietilen borular,PVC temiz su boruları, PVC atık su boru ve ek parçaları, PPRC sıhhi tesisat boru ve ek parçaları, yağmurlama boru ve ek parçaları ürün gruplarında hizmet veriyor.

Yılbor’un bugün birçok yabancı ülkede bayisi bulunuyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45