::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EMEKLİLER LOKALİ 5 EKİM CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Tarsus Belediyesi, emekli ve yaşlı vatandaşların zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için Emekliler Lokali açıyor.
EMEKLİLER LOKALİ 5 EKİM CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
Haber Giriş:
04 Ekim 2018 Perşembe 17:35

Tarsus Belediyesi, emekli ve yaşlı vatandaşların zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için Emekliler Lokali açıyor.

Tarsus Belediyesi, tarafından Anıt Mahallesi’nde yapılan Emekliler Lokali 5 Ekim 2018 Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Emekli vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine kentin işlek noktasına Emekliler Lokali yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, emekli vatandaşların da hoşça vakit geçireceği güzel bir lokal olacağını söyledi.

Belediyeciliğin dokunmak, hissetmek ve yaşamak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, mahalle ve insan ayırt etmeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Can, “Emeklilerimiz, hayatlarının en güzel ve verimli yaşlarını devletine, milletine hizmet ederek geçirmiş, ülkemizin kalkınmasında alın teri dökmüş yegane değerlerimizdir.

Toplumumuzun omurgasını oluşturan, geçmişten gelip geleceğimizi şekillendirerek kültürel hafızamız ve bilgi hazinemiz olan emeklilerimize, sosyal hukuk devletinin öncelikli görevi, onları korumak, kimseye ve hiçbir şeye muhtaç etmemektir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk,  “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” diyerek yaşlı ve emekliye ne kadar büyük bir önem verdiğini göstermiştir. Emeklilerimizin, emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak kurum olarak da en büyük isteğimizdir.

Biz kesinlikle vatandaş odaklı hizmet anlayışına sahibiz. Talepleri değerlendirerek projelerimizi şekillendiriyoruz. Park isteyene park, pazaryeri isteyene pazar yeri veya istedikleri başka bir ihtiyacı elimizden geldiğince, mevzuatın da müsaade ettiği ölçüde yapmaya gayret ediyoruz. Şimdiye kadar bu prensibimizden taviz vermedik. Her kesime, her katmana ulaşmaya, dokunmaya çalışıyoruz. Belediyecilik budur” dedi.

41. açılışı yapmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Başkan Can, “Çok şükür 41’nci açılışımızı gerçekleştireceğiz. Her hafta bir açılış yada temel atma yapacağız demiştik. Bu hafta Anıt Mahallemizdeki Emekliler Lokali’ni açıyoruz. Açılışımıza bütün hemşehrilerimiz davetlidir” ifadesini kullandı.

Anıt Mahallesi’ndeki açılış töreni 5 Ekim 2018 Cuma günü saat 13.30’da Köylü Pazarı karşısında yapılan Emekliler Lokali’nde gerçekleşecek.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google