::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En İyi Bilimsel Çalışma Ödülü

Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadıoğlu'nun Doktora Tezine En İyi Bilimsel Çalışma Ödülü verildi
En İyi Bilimsel Çalışma Ödülü
Haber Giriş:
24 Mart 2021 Çarşamba 09:57

Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadıoğlu’nun Doktora Tezine ‘’ En İyi Bilimsel Çalışma ’’ Ödülü verildi.

Mersin Üniversitesi  İşletme Anabilim Dalı’nda doktora eğitimini tamamlayan Tarsus Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi Dr. Öğretim  Üyesi Cansu Tor Kadıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, gibi birçok farklı amaçla her yıl düzenlenen 24. Geleneksel Tüketici Ödülleri töreninde, 2020 yılında tamamladığı doktora tezi ile ‘En İyi Bilimsel Çalışma’ dalında ödülünü kazandı.

 

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı konferans salonunda, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ahmet Erdal katıldığı ödül töreninde, 6 farklı daldaki ödüller sahiplerine takdim edildi.

 

Törende; Dr. Öğr. Üyesi Cansu Tor Kadıoğlu, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı danışmanlığında hazırladığı “Gösterişçi  Tüketim ve Motivasyonlarının Yaş Kuşakları Ekseninde İncelenmesi’’ başlıklı doktora tez çalışmasıyla “En İyi Bilimsel Çalışma” dalında ödülüne layık görüldü.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46