::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engelliler Akülü Araç ve akü yardımı bekliyor

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi üyelerinden bazıları hayırseverlerden akülü araç yardımı beklerken bazılarıda mevcut akülü araçlarının ömrü biten akülerinin yenilenmesi için yardım bekliyor.
Engelliler Akülü Araç ve akü yardımı bekliyor
Haber Giriş:
12 Şubat 2014 Çarşamba 17:34

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi üyelerinden bazıları  hayırseverlerden akülü araç yardımı beklerken bazılarıda mevcut akülü araçlarının ömrü biten akülerinin yenilenmesi için yardım bekliyor.

Ali Çelik’in başkanı olduğu Sakatlar (Engelliler) Derneği üyelerinden Fethi Kahraman akülü aracının ömrü biten aküylerinin yenilenmesi için destek istiyor. 700-800 Tl arası tutan maliyeti karşılayamayan Fethi Kahraman “Akülerimi değiştirecek hayırsever arıyorum” derken, yine dernek üyelerinden ve yöneticilerden Zehra hanım da  bozulan Akülü aracının yerine yeni bir Akülü aracı istiyor. Maddi durumu elvaermediği için akülü araç alamayan Zehra hanım “Şimdilerde bir arkadaşımın kullanmadığı tekerlekli sandalyeyi kullanıyorum.  Engelim bir kolumda olduğu için tekerlekli sandalyeyi pek kullanamıyorum.. Bir Akülü araç  edinme imkanım olursa çok mutlu olacağım. Akülü araçlar bizim elimiz, kolumuz ayaklarımız yerine geçiyor. Destek olacak hayırseverlere veya siyasilerimize şimdiden teşekkür ederim’ diyor.

Bilgi için Dernek başkanı Ali Çelik:05335529841

Paylaş:  Facebook Twitter Google