::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ENGELSİZ SANAT FESTİVALİ BASKETBOLLA RENKLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın önderliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali'nin üçüncü gününde sanata spor eşlik etti.
ENGELSİZ SANAT FESTİVALİ BASKETBOLLA RENKLENDİ
Haber Giriş:
18 Ekim 2018 Perşembe 18:05

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın önderliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali’nin üçüncü gününde sanata spor eşlik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın başlangıç atışını yaptığı basket maçında milli eski basketbolcu Harun Erdenay ve milli eski basketbolcu Aylin Yıldızoğlu tekerlekli sandalyede maç yaptı. İkili farkındalık yaratmak ve festivale anlam katmak amacıyla engelli sporcularla birlikte ter döktü

Kariyer hayatları boyunca yüzlerce maça çıkan ikili hayatlarının en zor ve en anlamlı maçını Mersin’de Engelsiz Sanat Festivali kapsamında oynadı.

Mersin Engelliler Sanat ve Spor Kulübü, renkli görüntülerin oluştuğu müsabakada rakibini 36-22 mağlup etti. Sporcular maçın sona ermesiyle birlikte maçı izlemeye gelen katılımcılarla müzik eşliğinde oynayarak, doyasıya eğlendi. Sporculara madalya ve kupası Başkan Kocamaz tarafından verildi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google