::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdoğan'dan Kurnaz'a ziyaret

Gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz'ı dernek binasında ziyaret etti.
Erdoğan'dan Kurnaz'a ziyaret
Haber Giriş:
08 Kasım 2018 Perşembe 09:00

Gazetemiz kurucusu Mustafa Erdoğan, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz’ı dernek binasında ziyaret etti.

Görüşmede emeklilerin sorunlarının yanı sıra  Emeklilere Tarsus’ta kazandırılacak sosyal tesislerde dile getirildi.

Başkan Ömer Kurnaz, Balıkesir Erdek’te TÜED’e ait olan ve her yıl binlerce emeklinin ziyaret ettiği sosyal tesisin bir benzerini ve daha büyüğünü Tarsus’a kazandırmak istediklerini  söyledi.

Kurnaz “Bizim Tarsus için büyük projelerimiz var. Erdek’te bulunan sosyal tesisimizin daha büyüğünü ve modernini Tarsus’a kazandırmak istiyoruz. Geçen TÜED Genel Merkez Kongresi’nde, yeni dönemde Tarsus’a yapmayı hedeflediğimiz bu tesisin bütçesinin onayını aldık. Bu bizler açısından çok sevindirici bir durum… Şimdi bize Tarsus plajından en az 5 dönüm olmak üzere, 20 dönüme kadar  bir alan lazım. Satın alım olayı olmasa dahi, 49 yıllığına kiralama da yapabiliriz.   Amacımız Tarsus’a 1 milyon emekliyi getirerek burada tatil yapma imkanı bulmalarını, gezmeleri, yemeklerinden tatmalarını istiyoruz. Havası oldukça müsait olan Tarsus’ta 8 ay boyunca tatil yapma imkanı bulacaklar. Tabi kışın 4 ayda Karboğaz’ı, Çamlıyayla ve bölgemizin diğer güzel yerlerini gezdirmek istiyoruz. Bu noktada tesisi Tarsus’a kazandırabilmek için  yetkililerden, Sivil toplum kuruluşlarından ve basınımızdan  destek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Erdoğan’da bu çalışmalarında Kurnaz’a destek vereceklerini belirterek teşekkür etti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google