::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ESİN ERKOÇ, “KADINA ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR DÜNYA İSTİYORUZ”

ESİN ERKOÇ, “KADINA ŞİDDETİN OLMADIĞI BİR DÜNYA İSTİYORUZ”
Haber Giriş:
08 Mart 2019 Cuma 09:36

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Mimar Esin Erkoç, kadınlar günü mesajında, Türk milletinde kadının önemine dikkat çekti.

 Erkoç,8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kadından alınan ilhamla, dünyanın daha güzel bir yer haline geldiğini unutmayalım diyen Mimar Esin Erkoç, ama maalesef dünyanın her yerinde kadına şiddet olduğu gibi ülkemde de şiddet artarak devam ediyor” dedi.

İyi Parti Tarsus Belediye başkan adayı mimar Esin Erkoç, benim ülkemde de bu haberleri duyduğum zaman herkes gibi bende bir kadın olarak çok üzülüyorum, bakın şiddet uygulanan kadın kimdir ?

Kadın,Annedir, kaynanadır, eştir, çocuktur, abladır, haladır, teyzedir, görümcedir, baldızdır, komşudur, patrondur, esnaftır, arkadaştır, sırdaştır, emekçidir yani kısaca Kadın her şeydir, herkestir. ‘’Dedi.

Mustafa Kemal Atatürk, "Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır, Büyük Türk Kadınını Çalışmamıza Ortak Kılmaktır". Diyerek Türk milletinde kadına verdiği önemi ortaya koymaktadır.

Atatürk’ün ışığında, kurduğu Cumhuriyetin değerini bilen biz kadınlara, seçme ve seçilme hakkı verirken onu rahmetle anıyor, bende “İnancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google