::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Etkili İletişim Teknikleri

Tarsus Belediye Meclis üyelerine iletişim konusunda eğitim verildi.
Etkili İletişim Teknikleri
Haber Giriş:
02 Mart 2015 Pazartesi 08:29

Tarsus Belediye Meclis üyelerine iletişim konusunda eğitim verildi.

Tarsus Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Antakya Ottoman Otelde verilen eğitimde Mustafa Kemal ÜniversitesiMKÜ) Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Jülide Oğuz Ergünay, belediye meclis üyelerine “Etkili İletişim Teknikleri” konusunda  eğitim verdi.

Tarsus Belediyesi olarak personele devamlı eğitim verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak bu tür eğitimleri her zaman aldıklarını söyledi.

Bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu altını çizen Belediye Başkanı Şevket Can, Meclis üyeleri ile birlikte aldıkları iletişim konusundaki eğitimin çok faydalı olduğunu belirtti.

Başkan Can, “Tarsus Belediyesi gerek iş kolu manasında, gerek konu başlığı manasında bugüne kadar belediye ile ilgili olan her türlü eğitimi ve semineri almıştır. Her gün halkın içinde bulunuyorsunuz. Alınan eğitimin sıradan  bir eğitim olarak değil, hayatınıza yön verecek bir eğitim olarak görmenizi istiyoruz. Biz bu eğitimi bir kısım çalışanlar olarak daha önce aldık ama belediye meclis üyelerimizin de bu eğitimi almasını uygun gördük. Bu eğitimler çok önemli, bu eğitimi aldıktan sonra davranışlarınız ve diyaloglarınız çok değişecek. İletişim konusundaki eğitimi yabancı ülkelerde başkanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları alıyor. Türkiye’de bu eğitimi belki de almayan üst düzey yönetici kalmadı. İnşallah verimli bir program oluyor. Bize bu konuda yardımcı olan Öğretim Görevlisi sayın Jülide Oğuz Ergünay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Jülide Oğuz Ergünay, ‘iletişim nedir, insanlarla sağlıklı iletişim nasıl kurabiliriz, beden dili, sosyal yaşamda kullanılması neden önemlidir’ konuları hakkında slaytlar eşliğinde görsel eğitim sundu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29