::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EVİNİ SU BASAN VE ÇATISI UÇAN NERİMAN HANIM KOMŞULARINA SIĞINDI

Tarsus'ta son aşırı yağmurlardan sonra baraka türü evinin damındaki çinkoların büyük bölümü uçan ve evini yağmur suları basan Neriman Yıldırır adlı kadın komşularına sığındı
EVİNİ SU BASAN VE ÇATISI UÇAN NERİMAN HANIM KOMŞULARINA SIĞINDI
Haber Giriş:
08 Ocak 2020 Çarşamba 13:14

Tarsus’ta son aşırı yağmurlardan sonra baraka türü evinin damındaki çinkoların büyük bölümü uçan ve evini yağmur suları basan Neriman Yıldırır adlı kadın komşularına sığındı

Bu kış kıyamette evi yanana, evi sular altında kalanlara yardım eli uzatan  Mersin Büyükşehir Belediyesi veya Tarsus  Belediyesinden yardım isteyen Neriman teyze çok zor ve perişan durumda olduğunu söyledi.

Tarsus’ta son aşırı yağmurlardan sonra baraka türü evinin damındaki çinkoların büyük bölümü uçan ve evini yağmur suları basan Neriman Yıldırır adlı kadın komşularına sığındı.

Eşi yıllar önce ölen ve çocuğu da bulunmadığı için Tekke mahallesi 3706 sokak no 16  adresindeki baraka evde  ikamet eden Yıldırır şeker ve tansiyon hastası. Evine yağmurlardan su girip  birde evin çatısı uçunca komşulara sığındı. Neriman Yıldırır, Mersin Büyükşehir Belediyesi veya Tarsus Belediyesinin kendine yardım eli uzatmasını bekliyor.

Bilgi için tel. Neriman Yıldırır : 0555 061 1953  Tekke mah.  3706 sk. no. 16 Tarsus

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google