::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EYÜP BOSTANCI'DAN OĞUZ KAYMAZ'A NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, ''2. Lig Bayanlar Voleybol Final Müsabakaları'' öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.
EYÜP BOSTANCI'DAN OĞUZ KAYMAZ'A NEZAKET ZİYARETİ
Haber Giriş:
23 Mart 2019 Cumartesi 09:39

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, "2. Lig Bayanlar Voleybol Final Müsabakaları" öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2019 faaliyet takviminde yer alan ve 18-19-20 Mart 2019 tarihlerinde Türkiye geneli 8 takımın katılımı ile Mersin Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonumuzda gerçekleştirilecek olan "2. Lig Bayanlar Voleybol Final Müsabakaları" öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Vedat Akyar ile birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin ve TVF Mersin İl Hakemlerinden Halid Cerit Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'a nezaket ziyaretinde bulundular.

İl Müdürlüğü makamında yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, "Ev sahipliğini yapacağımız 2. Lig Bayanlar Voleybol Final Müsabakalarında 1. Lig için mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı ise, Bugün başlayacak olan ve Türkiye geneli 8 takımın katılımı ile Mersin'de yapılacak 2. Lig Bayanlar Voleybol Final Müsabakaları için her konuda kendilerine yardımcı oldukları için Oğuz Kaymaz'a teşekkür etti. 

Ziyaretin sonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'a TVF logolu flama takdim etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google