::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Facebook can'landı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can sosyal medya takipçileriyle buluştu
Facebook can'landı
Haber Giriş:
28 Temmuz 2017 Cuma 14:56

 

İlklerin şehri Tarsus’tan bir ilk daha. Tarsus Belediye Başkanı sosyal medyada kendi gerçekleştirdiği canlı yayınla Facebook üzerinden vatandaşlarla sohbet etti.

Facebook ile Tarsusluların ortamlarına konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, sosyal medyayı iyi yönde kullanılmasını istedi.

Başkan Can canlı yayın konuşmasını şöyle başladı: “Sosyal medya aracılığı ile  evlerinize, işyerlerinize misafir olmayı düşündüm. Sizler belki işyerinizdesiniz, belki evinizde yemeğinizi yemiş çayınızı içiyorsunuz, belki bir misafirliktesiniz, nerede olursanız olun sizlere misafir olmak beni fazlasıyla memnun edecektir. Bundan amacım şudur; birlikte yöneteceğiz demiştik. Sizden gelecek talepler hem birlikte yönetmemizi sağlayacak, hem de hizmet çıtamızı daha üstlere taşımamıza neden olacaktır. Ben bu memleketin çocuğuyum, bu topraklarda yetiştim, bu topraklarda büyüdüm ve Allah ne kadar şükretsem azdır ki, bana bu topraklara hizmet etme şansı verdi.”

Başkan Can, canlı yayında Tarsus’a yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetlerden bahsederek, sıcak, samimi ve içten sohbetiyle vatandaşlardan takdir aldı.

Zaman zaman bu tür canlı yayınlarla vatandaşlarla sohbet etmeye devam edeceğini belirten Başkan Can, “Biz şeffaf yönetime inanmışız. Biz birlikte yönetmeye inanmışız. Elimden geldiğince 1 saat boyunca vatandaşlarımızdan gelen soruları ve talepleri cevaplamaya çalıştım, notlarımı aldım. Umarım bunu bir nebzede olsa başarabilmişimdir. Bundan böyle uygun zamanlarda sosyal medya aracılığı ile Tarsuslularla beraber olmaya çalışacağım. Vatandaşlarımızdan gelen geri talepleri not edip, onlara olan sorumluluğumuzu yerimize getireceğiz. Bizim derdimiz Tarsus, işimiz Tarsus, ortak paydamız Tarsus. Tarsus’un Can’ıyım. Hizmetkarıyım” dedi.

“Facebook Can'lanıyor. Birlikte Yöneteceğiz. Birlikte Başaracağız. Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla 1 saat süreyle yapılan canlı yayınla 112 bin 588 kişiye erişim sağlanırken, Başkan Can, vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google