
Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Tarsus Şube ekibiyle birlikte Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile inşaat sektöründen işadamlarıyla buluşan Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, bankacılık ve konut piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Tarsus TSO yönetimi de ekonomi piyasası, faiz oranları, inşaat ve konut sektörü hakkındaki genel görüş ve beklentilerini dile getirdiler.
Garanti BBVA genel müdürü Murat Atay, Bölge müdürü Serkan Çevik ve Tarsus şube müdürü Melihat Dural ve Kobi yönetmeni Kemal Eruncu, daha sonar Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı’yı ziyaret etti.
Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı, Garanti BBVA genel müdürü Murat Atay,Bölge müdürü Serkan Çevik ve Tarsus şube müdürü Melihat Dural ve Kobi yönetmeni Kemal Eruncu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
| Paylaş: | ![]() |
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu toplandı
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu tarım ve ekonomi gündemini değerlendirdi
24 Mayıs 2026 Pazar 10:04
Tarsus Üniversitesinde Dış Ticaret ve Lojistik Zirvesi Düzenlendi
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu toplandı
Tarsus Ticaret Borsası'nda En Yüksek Tescil Ücreti Ödeyenlere Plaket
TARIM, TİCARET VE BÖLGESEL RİSKLER MASAYA YATIRILDI
Tarsus’ta esnafa 387 milyon 418 bin kredi
Tarsus’ta geçen ay 590 adet konut satıldı
09 Nisan 2025 Çarşamba 11:50
27 Mart 2025 Perşembe 22:43
19 Aralık 2024 Perşembe 18:00
18 Ekim 2024 Cuma 17:41
14 Eylül 2024 Cumartesi 09:17